Paj på G!
Börjar jobba klockan ett idag. På något sätt förstör det hela dagen att jobba 13-20. Man kan inte riktigt göra något innna, och absolut inte något efter. Speciellt inte när man öppnar dagen efter. Suck.
Har hunnit slängt ihop en pajdeg i alla fall. Bra att ha en paj när man jobbar, det är perfekt mat-låde-mat. Får se vad vi fyller pajen med bara. Några tips? Funderar starkt på kyckling.
Har hunnit slängt ihop en pajdeg i alla fall. Bra att ha en paj när man jobbar, det är perfekt mat-låde-mat. Får se vad vi fyller pajen med bara. Några tips? Funderar starkt på kyckling.
Körde pajdegen efter detta recept, men minskade nästan till hälften på fettet.
Gör så här (från ica's hemsida)
Blanda 2 ½ dl vetemjöl, 1 krm salt och 125 g smör i tärningar med fingertopparna i en bunke eller använd matberedare. Tillsätt 2 msk kallt vatten och knåda snabbt ihop till en deg. Lägg in den i kylen att vila i minst ½ timme. Degen kan med fördel göras en dag i förväg.
Tar i tu med pajen efter jobbet
Kommentarer
Trackback