En enkel tulipan, på bemärkelsedan..

Frukost på sängen och en blombukett klockan sex imorse. Presenterna får vänta. De tar vi ikväll.

Börjar fredagen, även kallat födelsedagen, med att träna. Ska träffa Kim runt halv två för ett hårt och svettigt pass á la muskelknuttar. Efter det ska jag till farmor och hjälpa henne fixa sitt hår inför kalaset ikväll. Farmor vill alltid vara så fin, trots att det inte är något annat än smörgåstårta, kakor och prinsesstårta som står på schemat.



Fina, fina Port Jefferson, New York



Den här busungen som jag spenderade hela sommaren med fyller också år idag - på samma dag som jag!
Grattis lilla karate-kid!

20 underbara år

Idag fyller jag 20 år. Inte 18, inte 19 - jag fyller 20!


Mârten

Mârten 2010 är över. Jobbade på lördag dag, så cocos-bollarna, strumporna och nougaten fick klara sig utan mig i år. Men på kvällen svirrade vi på oss klackarna och stack till Linda. Kalaskul!


Back on track?

Alltså, helt och hållet har jag faktiskt inte slutat blogga - men suget kanske inte är det största! Jag får väl helt enkelt slänga in ett litet inlägg då och då, eftersom det finns några tappra själar där ute som verkligen vill läsa om mitt lilla liv. Senast igår när vi var ute här i Arvika utbrast en tjej: "Jag läser alltid din blogg". Kul, så jag känner väl en aning skuld att jag inte har uppdaterad här på evigheter.

Tillsammans med min bästa Kim har jag börjat ett nytt liv. Gym-kort i ett år, och det har börjat bra. Jag och Kim har varit väldigt duktiga om jag får säga det själv, och träningsvärken har duggat tätt hela veckan. Precis som det ska vara.



Om Lisa

Min profilbild

RSS 2.0