Krävade vänskap

Har ni någon gång känt att man måste tycka och vara på ett speciellt sätt för att passa ihop med en viss människa? Andra åsikter än hennes egna existerar inte. Det hon tycker, ska alla tycka.
Krävande vänskap kallar jag det. Rätt eller fel?


Människor som har behov av att alltid ha rätt eller att få sista ordet tyr sig oftast till svaga människor som aldrig vågar stå för sin åsikt eller ha en egen vilja.


Dagens Fashion - 28 december 2010

STORA PLÅNBÖCKER



Detta är min fina plånbok från Guess som jag fick i julklapp av min älskling Andreas.
I denna får jag plats med ALLA mina plastkort, ALLA mina pengar och ALLA mina välfyllda kontokort.
En riktig väsk-älskar har en stor plånbok.

Jobbfri måndag?

En ledig måndag slutade med jobb. Kändes fruktansvärt skönt att vara ledig måndag och tisdag och jag såg fram emot att bara kunna ta det lugnt och skönt. Men när en arbetskamrat frågade om jag kunde ställa upp och jobba kan jag inte säga nej. Speciellt inte när hennes mamma ligger på sjukhus med en nyopererad höft som hon bröt på självaste julafton. Ge och ta, man får ställa upp för varandra.

Istället får jag nöja mig med en ledig dag istället för två. Den tänker jag spendera med Kim i Karlstad på mellandagsrean. Kaos råder säkert där, men jag antar att det kanske hör till?

Slutar 20,00 idag. Hem fort som busen och ner i soffan under ett täcke är vad som gäller. Ska titta på Änglagård 2 (andra sommaren) eftersom jag tittade på ettan härromdagen. Har aldrig sett dessa filmerna,  men har nu insett att det kanske är några rullar man faktiskt borde ha sett. Dessutom är trean på bio just nu, och det skulle ju vara trevligt att veta vad alla pratar om när man diskuterar Änglagård, Helena Bergström och "det fina torpet".

En fråga bara, vad är intressant att läsa om i en blogg?



OH! Gillade verkligen min hårfärg här. På tal om..
Snygg bild förövrigt.


Annandag jul

Julmiddag hos mormor, som vi brukar ha på annandagen. Alltid underbart god mat, och man äter tills man spricker. (bokstavligt talat ibland) Mysigt att även Andreas var med i år, tycker jag. Men givetvis trist att syrran befinner sig på andra sidan jorden vis sådana här tillfällen.

Sedan var vi även på mellandagsrean på Euronics så Andreas fick köpa sig en TV till sovrummet. Nödvändigt eller inte? Jag vet inte, men hur som helst så är det himla skönt att somna till TV:n.

Opa Opa!



Julaftons kväll

Om 40 minuter är julafton slut för i år. En härlig dag med mumsig mat, massa skratt och fina julklappar. Efter julmiddagen somnade jag visst i soffan, för jag börjar känna att jag jobbat som en dåre de sista tio dagarna innan jul. Eller så börjar jag bli gammal. Jag kommer antagligen somna klockan nio framför tv:n när jag blir äldre, eftersom det redan nu verkar falla mig i smaken. Men vad gör det, finns det något skönare ställa att somna på än framför tv? (..möjligtvis i en bil)

Ska snart krypa ner i sägen. Imorgon är det juldagen och för de flesta innebär det utgång. Har inte bestämt mig om jag ska ut eller inte. Som jag känner nu skulle jag bara vilja ligga under en filt, drick julmust och bara ta igen mig. Ni må tycka att jag är tråkig, men det ger jag blanka *** i ska jag säga er, sötnosar.

Hoppas alla haft en underbar julafton med allt som hör där till, och givetvis att tomten kom. Tyvärr kom han inte till mig, men det kan ju bero på att jag inte lärt mig att äta tomater i år heller. 



GOD JUL!



God Jul från mig. Hjärtat i kalendern bakom mig står på nummer 24, vilket innebär att det faktiskt är julafton.
Gick upp klockan kvart över sju idag för att hinna öppna julklapparna tillsammans med älsklingen, och vilka fina presenter jag fick! Oj oj oj..
Klockan kvart över nio kom jag hem till mor och far, och här kommer julen firas.
Förmiddagen har gått åt till att göra iodrning ägghalvor, göra korven julfin och diverse dukning.

Hoppas ni alla får en underbar julafton och en god fortsättning!

GOD JUL!

Fina granen



Nu är det jul i stugan minsann. Ska försöka få en bild så man ser hur granen ser ut när ljusen lyser, för då är den verkligen superfin. Julstämningen höjdes till max!


mandag morgon

krossade ett glas imorse. bra start pa dagen, tycker jag. nu sitter jag pa taget till jobbet, for en 8 timmars lang arbetsdag. ikvall har jag ordnat julmys, sa alla tjejer kommer till mig med varsitt knyt och tre presenter var. det vankas julklappsleken. har aldrik lekt denna lek, men vi far hoppas att det ar kul och att jag inte blir utan klapp.

Julfint med hyacint






Mitt lilla hemmapyssel med hyacinter, nu till julen. Dekorerat med änglahår och fleece-blommor, nedplanterade i två kaffekoppar från IKEA. Kan det blir enklare?

Sladdlös

Tusan också. Jag har inte kamernasladden hemma - vilket innebär att jag inte kan lägga upp bilderna som jag lovade. Vi får se när det blir av, innan jul kan jag väl lova kanske. Kanske.

Jobbar varje dag fram till jul. Tio dagar i sträck. Vet inte om det är tillåtet, men så länge det är okej med personalen i fråga måste det var lugnt. Jag älskar att jobba innan jul, och tar gärna på mig alla timmar som är möjliga. (dollar-tecknet kommer fram i mina ögon..)



Ser ganska sliten ut. Skyller på förkylningen som har hunnit i fatt mig. Nedrans också..

Nelly.com - rabattkod

En populär onlineshop är ju Nelly.com - där min käre vän Kim ofta köper skor ifrån i alla fall. Dagens tips är att ange rabattkoden XMAS när du betalar, så får du 100 kr rabatt (om du handlat för över 500 kr).


Ikväll lägger jag upp bild på mina fina hyacinter som jag har pysslat till inför julen.


Fri frakt dessutom fram till 19:e december


Julklapparna

Igår klickade jag hem den första julklappen. Blir bara julklappsbyte med Andreas iår, eftersom vi i familjen har bestämt oss för att minska på julklapparna detta året. Allihopa åker ju till USA nästa år, och då känner vi att det är bättre att spara pengarna för att vi sedan ska kunna köpa det vi själva verkligen vill ha när vi kommer till shoppingens drömland. 

Jag och Andreas kan dock inte hålla oss ifrån julklapparna. Vi måste köpa julklappar till varandra, och det är ju faktiskt inte mer än rätt. Så, som jag skrev, klickade jag hem den första presenten igår. Spännande. Hoppas den/det blir bra. 

Snart jag ska kravla mig upp ur sängen och göra mig i ordning för jobb. Ikväll funderar jag på att jag och Andreas ska klä julgranen. Hellre att ha granen innan julafton, än efter. Eller vad säger ni?

Förra året när jag och tjejerna var och julshoppade på Ullared.

Juletider lockar fram bloggsuget

Tänk att bloggsuget kom tillbaka, bara så där. På en minut. Skulle väl vara himla kul att blogga nu i juletider när man kan bjuda på fina bilder och galna norskars påhitt uppe på Charlottenbergs köpcenter där jag jobbar.

Idag är min enda lediga dag innan julafton, sedan jobbar jag alla 10 dagarna fram till doppare-dagen. Kaos kommer uppstå, griniga norskar kommer bemötas med ett stort leende och blommor kommer packas in som aldrig för. Tack gud för att du uppfann tidningspappret, och för att du sedan skickade ner 20 minusgrader till jorden så vi har någon nytta för pappersmassan!


Här packade jag och Eva in chefens dotter. Än har jag kvar mitt jobb.

Om Lisa

Min profilbild

RSS 2.0