En bild säger mer än tusen ord



Typiskt

Igår kväll skrev jag ett långt inlägg om min dag här. MEN, vart har det tagit vägen? Ingen aning. Och nu har jag inte tid att skriva så mycket heller. Jag kan berätta att det är jättevarmt ute, att det kanske blir åska ikväll och att jag och tjejerna hade nagel-kväll igår. Vi blev så fina så! Nu ska jag borsta mina tänder länge, länge. Prövade nämligen en våffla med sirap på förut. Lika Amerikanskt som det låter. Jag gillade det inte speciellt mycket.


Fly on the wings of love

Jag orkar inte lägga upp bildern från igår och idag just nu. Jag är trött, och ska snart sova. MEN jag kan visa er vad som låg i min säng igårkväll när jag skulle lägga mig:



Mysigt. Lade dit ett mynt (en cent, lika stor som våra femtioöringar) för att ni ska fatta hur stor den där saken var.
Den är fortfarande i mitt rum, men långt långt ner i soppåsen! 



Sammanträffande!

Förut frågade jag när Stephen har sin födelsedag. 15 oktober, sa han. SAMMA DAG SOM JAG!

Stephen: Oh, then we can have a birthday party together!
Jag: That't would be fun, but I am going home in September.
Stephen: OK. But I can go with you so we can have the party anyway!

Så, bara så ni vet, jag kommer ha med mig världens sötaste 8-åriga kille hem i september!




American barbecue

OH! Har precis avnjutit den godast måltiden hittills på mitt äventyr. Grillat kött, majskolv och en sallad gjord på babyspenat och nötter. Visst fanns det chips att ha till, men så lång sträcker jag mig INTE. Så jag åt en kolhydrats-fri middaidag, vilket sägs vara bra. Och det var underbart gott!

knappt att det varit kallare idag än de tidigare dagarna. Det är varm (då menar jag short och t-shirt-varmt) dygnet runt. Så underbart härligt!

Förut fick jag till uppdrag att åka med bilen till en biltvätt för att dammsuga ur den. Jag hade aldrig varit där förut, men jag hittade dit. Är riktigt stolt över mig själv. Dessutom hittade jag en affär som jag åkte in på. Vilka kap jag har gjort! Behövde nämligen köpa vissa nödvändiga saker så som bomull, sminkrengöring osv. Så denna affären var perfekt. Namnet är Family Dollar. Jag lägger upp lite bilder och så senare ikväll. Nu ska jag plugga i ordning det jag har handlat.


Dumt nog tog jag inte (jag hann inte efterom det såg så gott ut!) någon bild på maten,
men här har ni en del av måltiden - babyspenat! Så gott! (Mamma, ytterligare en grönsak jag lärt mig äta!!)

Photoshop

Jag önskar att det fanns någon snäll själ som, på ett seriöst sätt, kunde lära mig lite om photoshop.


Jag och min prins



Törnrosa sov i hundra år

Idag är det kallar här i Port Jefferson - det är bara 28 grader. Solen lyser dock inte lika mycket idag eftersom det är ganska molnigt, men hey, det är fortfarande varmt. 

Vaknade för en och en halv timme sedan, efter 12 timmars sömn. Så nu kommer jag vara pigg hela dagen för att sedan ikväll bli lika trött igen. Kan det vara värmen som tar så mycket energi?

Ha en fin dag allihopa, än så länge har jag inte så mycket att skriva om eftersom jag precis har vaknat!

On my own

Hur känns det att vara i USA? Ja, det kanske är fel dag att fråga. I natt och idag har jag varit helt själv här. Den enda jag har kunnat prata med är Roxy (hunden). Så idag har jag känt mig lite ensam faktiskt, om jag ska vara ärlig.

Men jag gjorde det bästa av situationen. Jag tog bilen en sväng och körde runt i området för att lära mig alla gator osv. Jag har tränat samtidigt som jag tittat på Mia och Klara. Sedan solade jag även en stund, men pga värmen klara man inte av att ligga ute så länge. 

Jag har även städat och packat upp nästan allt från resväskan.

På egen hand åkte jag även ner till stan och gick ett varv för att se vad staden har att erbjuda. Det är en så mysig och fin stad, så ni anar inte.

Nu sitter jag och tittar på ett styling-program. Väldigt underhållande. Lättroad som man är.

Men som sagt, andra dagar känner jag mig inte lika ensam. Igår hade jag en jättebra dag med många upplevelser och trevligt sällskap. Hoppas de flesta dagarna går i det tecknet.

GOD NATT PÅ ER!


Sommar och sol

Nu har jag precis slutat ett pass på löpbandet. Jag känner mig riktigt duktig och ska belöna mig med lite lunch nu.
Efter det blir det ut att sola - och sen definitivt duscha!

Dåligt tagen bild från tåget igår, men det är ändå en fin vy över New York City.
Ikväll ska jag ta kort nere i fina, fina hamnen!

Min lilla engelska-skola



Broom - Kvast

Den jobbigaste, men samtidigt den roligaste dagen

Klockan har passear halv sex på morgonen här i Port Jefferson. Det har börjat ljusna ute, fåglarna kvittrar och värmen börjar stiga. Jag har inte lagt mig än. 

Har haft en supertrevlig midsommarafton nu ikväll i en park, mittemot Frihetsgudinnan. Första dagen "down town" för mig i New york, och det lilla jag såg var häftigt! Det är stort, maffigt och vackert på samma gång. Trots att jag varit i USA förut och sett alla höga skyskrapor osv. blir man ändå imponerad. Jag blev som ett litet barn när vi steg av tunnelbanan: "titta där, och där - och dääär".
Elin mötte upp mig på Pennsylvania Station (Penn-station) och vi kramades, skrattade och grät om vart annat. Vi var så glada att få se varandra!






En dag i värmen, en dag i USA

Nyvaken och har precis pratat med hela familjen och farmor på skype. Så kul att få höra deras röster!
De avslutade samtalet med att berätta att de nu skulle äta midsommarmat, buhu, det kändes lite extra.

Hoppas på att få prata med älsklingen nu också innan han åker till sitt jobb där han ska spenderar 12 timmar under midsommarafton. Stackarn.


Flyget blev så försenat från Philadelphia så jag fick se solnedgången til och med

Baksidan av huset

Mitt rum, lite stökigt efter som jag ännu inte har packat upp och städat undan allt än

God morgon familjen och alla vänner!

Har nyss vaknat. Har kollat mailen och det är alltid lika  kul när någon har skickat en liten snutt av sitt liv. Att folk tar sig tid är mest smickrande.

Jag ska slänga mig i duschen nu, trots att det kommer ta 10 minuter innan man har sjösvett igen. Har ju förstått på Elin att det är varmt här, men jag kunde aldrig ana att det är så varmt som det verkligen är! Kunde sitta ute i ca. 14 minuter igår, men sen var det kört! Sommar sommar sommar..

Idag har jag inte riktigt koll på planerna. MEN jag vet att jag på fredag kommer få träffa en av mina bästa kompisar, och inte att glömma äldsta - ELIN! Kommer gråta av glädje!

Ha en fin dag!

(igår hörde jag ett bra motto: "om en man klarar av det kan en kvinna göra samma sak, fast bättre") Fnissar ihjäl mig!

Ojj, hur fick jag bokstäverna större? Någon som vet?

Det är 23 Juni

Jag har avklarat första HELA dagen i Port Jefferson, New York. Sov som en stock i natt och hoppas på att göra det i natt också. Somnade nästan när jag satt i soffan förut och kollade på någon serie i stil med Hannah Montana. Och på tal om Hannah Montana kan jag passa på att säga att det är mycket Hannah Montana här - men det är ju bra, så jag klagar inte! 

Har även kollat på vm-fotbollen idag när USA spelade. De vann och är vidare från gruppspelet! Superduper! 
Grattis även till England som tog sig vidare.

Nu ska jag krypa ner i sängen och kolla på Mia och Klara, eller om jag somnar på direkten. Vi får se. Det är en ny dag imorgon och det krävs mycket energi för det. 

Sedan ska jag bara skriva Grattis Johanna 20 år idag! Hoppas du haft en underbar födelsedag!

Så, god natt från New York-state och imorgon ska jag försöka ladda över bilderna som jag har tagit än så länge. (Typ värdelösa bilder över NYC natte-tid) 

Saknar min älskling hela tiden ♥


Om Lisa

Min profilbild

RSS 2.0