Tårtbak!

Håller på att baka en sorts tårta.
Återkommer med resultatet.

Chokladkolatårta
http://test.astanet.se/recept/bakat/choklad_och_kolatarta

Idéer

Jag har så många bra idéer för tillfället. Hela tiden poppar det upp nya idéer för att tjäna pengar. Pengar, pengar, pengar. Idag har jag dessutom investerat i mina idéer lite. Återkommer om det.

Promenad med Eva och Aziz för ett tag sen.
Tillsammans med Eva brukar jag komma på massa bra idéer, både till henne och till mig. Och tvärt om också givetvis.

Looking forward

Snart händer det förhoppningsvis lite grejer!

Second Hand



Är så nöjd över mitt kap; en ljusbricka och fem ljuslyktor i grönt och orange.
Till priset av 25 kronor gör ju inte saken värre.

Min favoritsallad

Idag slängde jag ihop min absoluta favoritsallad.

Detta har jag i:
Salladsmix av valfri sort
Bacon
Paprika
Gurka
Fetaost
Rödlök
Grön Pesto

Det blir så himelskt gott med grön pesto på sallader så det är inte sant! Helt plötsligt känns det som att den hemmagjorda salladen lika gärna hade kunnat serveras på ett fint fik.
Grön pesto är en italiensk sås, och det finns även röd pesto, men den har jag tyvärr inte smakat än.

Detta är perfekt till matlåda!


Another day of all days

Hallå? (ekoooo) Är det ens någon som läser denna blogg? Inte för att den är så väl uppdaterad, men skulle nån läsa den om den var det? The big question for humanity.

Återkommer kanske med ett inlägg. Hoppas på att PhotoScape-programmet är på topp idag. Har nämligen fulla kameran i bilder som jag vill lägga upp, visa och skryta om. Det ni.

Lördag kväll

Färjestad håller just på att vinna över Brynäs. Trots att mitt intresse minskat en aning på slutet så måste jag säga att det ska bli kul med slutspel, och intresset kommer nog när som helst tillbaka. Cross your fingers.

17 minuter och 48 sekunder kvar tills dagens fotbollsmatch börjar också. Milan mot Juventus, vi får hoppas att Zlatan är med trots att man har hört nåt rykte om att han skulle vara skadad. Gud, det låter som jag känner självaste Zlatan Ibrahimovic. Om så ändå var fallet..

Sen får vi inte glömma norskarnas första och andra plats i tremilen idag. Tänk att vinna ett VM-guld. Kan ni tänka er den känslan? Oj oj oj. Jag har tyvär gett upp mina skid-satsningar, men var enormt sugen på att dra till backen idag eller varför inte ta ett varv med längdskidorna?

Det enda aktiva jag har gjort idag är en promenad längs med vattnet idag. Gick aldrig ut på isen, men jag tror det får bli imorgon. Föehoppningsvis tillsammans med mamma och pappa, och med lite mer kläder. Jag trodde visst att våren var här på riktigt idag, men oj så fel jag hade när det blåste iskallat nere vid vattnet. Som tur är gick det bra eftersom man hela tiden rörde på sig.
Sällskapet idag bestod av min arbetskompis Eva och hennes sambo. Alltid kul att ha sällskap, och speciellt när min käre inte orkade med ut pga. en förkylning. Stackarn. Kurrerade honom med frukost och nässpray, och när jag kom tillbaka blev han faktiskt lite piggare.. Kanske bara av att han slapp gå ut och gå? Dessa män..

Jag har massa bilder att visa för er. Jag har fyndat, lagat mat, tagit bilder från promenaden osv.
Men de får ni se i kommande inlägg, som förhoppningsvis inte blir om mer än ett dygn. (senast!)

Ha en fortsatt bra lördagkväll allihopa. Det ska jag ha i alla fall.



BULLAR

Oj, det var hemskt länge sedan jag skrev något i bloggen. Så idag passar det väl bra att berätta att jag just nu bakar bullar. Bullar som jag ska dela ut åt höger och vänster, men som även ska frysas in. Kan vara bra att ha, minsann. Ska snart möta upp mamsen, så att hon får några nygräddade bullar med sig hem. Tror jag skickar med några till mormor också.. vi som alltid får bullar av henne.
Vid halv fyra ska jag till farmor. Tänkte fika med henne, så hon får smaka på mina mästerverk.

Underbart väder ute nu, känns nästan som våren. Då är Sverige ändå ganska härligt.
Hoppas ni har en fin dag och att ni står ut med att jag uppdaterar bloggen alldeles för sällan.


Kanelbullar
Ni kan få se mitt resultat sen

Om Lisa

Min profilbild

RSS 2.0