Återfunnet recept!



Världens bästa recept som jag gjorde för första gången på hemkunskapen på högstadiet. Sedan dess har receptet  varit borta, men nu är det återfunnet! AHHHHHH!

EGO


Använde mina stoooora svarta plastörhängen idag för första gången på länge.

Promenaden med Kim i måndags


Jysk

Att man kunde shoppa loss så mycket på Jysk visste jag inte..

Jag tvättar..



Vad hände? Två strumpor från samma tvätt, en krympte - en valde att hålla sig normal. Detta är mysteriet vi just nu håller på att utreda. Någon som har en lillasyster på 5 år som behöver strumpor?


Amaryllis är okej nu..

Köpte mig en vit amaryllis för några dagar sedan, som nu håller på att öppna sig. SÅ fint kommer det förhoppningsvis bli. Okej, Amaryllis är en julblomma - men den funkar även nu, speciellt om den inte är röd. 

Amaryllis till höger.
Och nej, vi har inte tagit bort adventsstaken ur fönstret. Dessutom tycker inte jag att den är sååå julig av sig heller. Är det okej att förlänga julen?

I knopp. Snart smäller det!

Weekend babe

Sov i Charlottenberg inatt hos Nilly. (Brorsans tjej för er som inte vet..) Käkade underbart god pastasallad med bacon, kassler, fetaost, mixsallad, gurka osv. toppat med pesto och soltorkade tomater. (absolut den enda variant av tomat jag kan äta) Det gjorde slutet på dagen perfekt. Mumma helt enkelt.

Upp klockan sex (!) imorse. Möte på BR Leksaker klockan sju. Jo, man tackar. Två timmars möte och sen hem i trötthetskoma. Försökte städa bort julen lite också, dock kommer jag inte kasta ut granen i första taget. (som inte har barrat ett enda barr, men att den är av plast behöver vi inte nämna)

Min lediga helg är ett minne blått också. Ska jobba både lördag och söndag nu. Känns både si och så. Kan egentligen inte säga nej till två dagars helgjobb när OB:n inom handel är underbar - men samtidigt skulle det vara skönt att ha en helledig helg i halvåret. Typ. Får bita ihop helt enkelt och längta till nästa lön kommer. Sweet.


Julbordet julafton 2010 - längtar tillbaka



Dagarna bara flyger förbi

Magen är fortfarande mätt från igår. Lunchade med Johanna och Ingela på stadens bästa thaibuffé. Himmelskt gott! Två enorma tallrikar senare åkte jag mot jobbet, där jag jobbade till sena kvällen. Har börjat fått in detta med hur man stänger osv. på kvällarna. Känns skönt att inte vara "helt bakom flötet", som vi säger här i Värmland.

Nu ska jag fixa mig iordning, för halv elva bär det återigen iväg mot jobbet. Jobbar heldag idag, ända till stängning. Det är ju inte så hemskt, men saken är den att vi dagen därpå (fredag) ska ha personalmöte klockan 07.00 på morgonen. Trevligt. Trötthetskoma here we come! Som tur är har jag ledigt efter mötet, så fredagen kommer väl antagligen gå åt till att ta igen sig, mysa och ladda om batterierna. Hur töntigt det än låter..

Ha en fin dag allihopa, nu ska jag blåsa håret! Sviiiiiich!

Tog aldrig nån bild på lunchen igår, men bjuder på ett foto av den godaste pizzan jag åt under min USA-vistelse.
Lombardi's Pizza i området little Italy i New York. SÅ GOD!

En ovanligt bra onsdag

Tack gode gud för sovmorgonen, ibland. Jobbar superkonstig tid idag, vilket innebär 15-20,30. How weird? Men som sagt, fick mig en välbehövlig sovmorgon till klockan halv tio. (tidigt, om någon skulle ha frågat mig för 6 månader sen) Tänkte ta itu med ett litet diskberg som jag och Andreas har skapat. Ytterst konstnärligt. 

Anledningen till att det är en ovanligt bra onsdag idag kan bero på att jag får lön (decembers feta lön!) och att jag precis har tagit ur läkörhänget som har suttit där i sex veckor. Nu är jag tvåhålad i högra örat, och det var väl egentligen på tiden. Nu är jag sugen på att ha tre i det örat, och två i andra. Mja, det får jag filura vidare på.


En inte allt för ovanlig tisdag

Idag har jag inget pyssel att bjuda på. Inte heller några roliga historier att tala om. Men vad gör det en tisdag som denna? 

Har jobbat idag (på BR Leksaker) mellan tio och fyra. Alldeles lagom att jobba sex timmar, enligt mig. Tyvärr gick inte bussen förrän vid 16.50, men den tiden spenderade jag väl genom att snacka med Eva på mitt andra jobb. Bättre arbetskamrat än henne får man leta länge efter.

Nu ska jag och Andreas titta på slutet av Vem vet mest, och sedan kommer vi kolla på Halv Åtta Hos Mig. Tycker det är så himla mysigt med sådana matprogram. En ny favorit är Restaurang i vårt vardagsrum - mycket bra underhållning. Lättsamt och mysigt. Dock lite wanna be-halv åtta hos mig, när även de har en "kommentator" genom hela programmet så som Helge Skoog är i Halv åtta. Dock är det Babben Larsson som här gör sin röst hörd - men tyvärr så mycket tråkigare än käre Helge.

Älskar den nya färgen och de små ändringarna på min design!

Enkelt och lättskött

En kund kom in idag och ville ha något fint med succulenter (denns typ av planta). Slängde ihop en dekoration i en avlång skål, och det blev superfint. Detta är inte den jag gjorde till kunden, men gjorde sedan en liknande.
Vad tycks?


Mammas Smörgåstårta

Mamma köpte ett tårtfat till Andreas som hon gav till honom härromdagen. Men hon tyckte det var lite tråkigt att bara ge fatet, så hon gjorde en smörgåstårta till oss och lade på fatet. Smörgåstårta med tonfisk och ägg. Så himla smaskens!


En Lisa..

Förhoppningsvis kommer det snart en liten uppfräschad design till min blogg! Och då ska det bli ordning och reda på bloggningen. Lovar.



Kanske den här färgen?


Måste

Jag måste komma igång med träningen igen. Snarast.

Vinter 2011

Det är vinter i Sverige. Jädrar, vilken vinter det är! Jag undrar om det är värre än vinter -64, som verkar ha varit en vargavinter enligt en kund på jobbet. "Det minns jag det, att det var en hård vinter, för då dog min far". 

Fick skotta loss bilen förut som hade stått en natt ute. Höga snövallar, och att plogbilen gör en ram av snö runt biljäkeln gör ju inte saken lättare.

Men förutom det så gillar jag vintern, alla mysiga kvällar och allt bra som är på TV. Och inte att glömma - alla mysiga kläder.

Om Lisa

Min profilbild

RSS 2.0