Tjugohundraelva - tvåtusenelva - 2011

Nu är det nytt år. 2011. Smakar lite på det och tror det kommer bli ett bra år, på många sätt. Hur som helst så firades det nya året in med skumpa, trerätters, cider, raketer på torget och pussar. Vad mer kan man begära?

Idag, första dagen på året, har vi spederat x antal timmar i tvättstugan. Men ack så lättvindigt det är med tvättmaskin ändå, inte alls jobbigt på något sätt. Inte ens på nyårsdagen. Efter att alla tvättar var klara tog vi en promenix mot mamma och pappa där det vankades middag. Rester från deras nyårsfirande fanns kvar, och det smakade mumma! Baconlindad kycklingfilé i dragonsås. Smakens kan man lätt säga.
Grät sedan en skvätt till reprisen av Victoria och Daniels bröllopskonsert som visades idag på TV. Kollade såklart på den live, men kunde inte låta bli att titta igen. De är ju så söta, de är ju så fina.

Nu ska jag sova för att vara pigg och alert till jobbet imorgon. Jobbar bara fyra timmar, så det är verkligen en skön arbetsdag. Speciellt när det är 100 % OB och man får betalt för 8 timmar. 

Gott Nytt År på Er Alla!

Långt hår

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Om Lisa

Min profilbild

RSS 2.0