Helgen - Lördag

Startade lördagen och helgen med att bli påkörd. Bra början, tänkte jag. Blev påbackad av en sprillans ny Honda, och tack gode gud att det inte var mitt fel. Fick vänta länge, länge på polisen för att kunna göra en anmälan och så vidare. Jag var lagomt skakig, eftersom allt blir så mycket krångligare när man är utomlands - trodde jag. Det var inga som helst problem. Bilen jag körde har en ganska stor buckla på förardörren och lite repor. Inget jättefarligt så, och ingen kom till skada. Men ändå, varför, varför, varför? Jo, för att dumma tanter inte tittar sig för när de backar. (vilket hon i stridens hetta erkände x antal gånger)

Hem, tog en dusch efter morgonens drama, och åkte sedan till Elin i Manhasset. Mötte upp Elin Pelin och Malin i en affär som säljer väldigt bra (haha, bra = BH på engelska) och billiga underkläder. Dock köpte jag inga. Vi kollade sedan runt i lite affärer hit och dit. Klockan går snabbt när man har roligt, så halv sju var vi tillbaka hos Elin. Kvart över sju tänkte vi vara iordninggjorda för middag och utgång. Halv nio kom vi iväg. Tjejer alltså. Så här kommer det alltid vara, så här är vi. Tjejer. Middag på Amalfi, bättre sent än aldrig. Italiensk mat och jag valde en lasagne. Elin valde Pasta Alfredo, om jag inte misstar mig. Gott var det i alla fall, och om jag inte har fattat det fel så är det poängen med restauranger?



Senare på lördagkväll tog vi natttåget in till Manhattan och till storstadslivet. Det blixtrade läskigt mellan skyskraporna när åskan drog in över New York City. En upplevelse, blandad med skräck och beundran. Jag, Elin och Malin hade en alldeles galen kväll med mycket underhållning från Malins sida. Mer än så behöver vi inte säga. Ni får vara nöjda med att jag hade en superbra kväll och att vi gick och lade oss efter att solen gått upp.


Kommentarer
Postat av: malinh

haha, vad pratar du om? :)

2010-07-28 @ 06:32:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Om Lisa

Min profilbild

RSS 2.0